De Carwrapspecialist

Carwrapspecialist.nl is gespecialiseerd in het carwrappen (volledig inpakken met folie) van auto’s en bedrijfswagens. We hebben ruim 10 jaar ervaring en zijn sinds 1 januari 2015 door SI’BON gecertificeerd als erkend signbedrijf. Dit keurmerk is jouw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

Bij Carwrapspecialist.nl wrappen we niet alleen auto’s, maar ook bestelauto’s, bestelbussen, bakwagens, aanhangers, vrachtwagens en bussen voorzien wij graag van een nieuw look. Daarnaast kunnen wij ook ramen blinderen met blinderingsfolie of one way vision folie.

Naast het wrappen verzorgen bij ook het ontwerp, we hebben namelijk een eigen ontwerpstudio waar we jouw ideeën uitwerpen in een uniek design.

WIE ZIJN WIJ?


Christel
Bedrijfsleidster

Ik adviseer de klanten op het gebied van sign en textieldruk. Ook kun je bij mij terecht voor de planning van projecten want volgens afspraak, op tijd, leveren vind ik erg belangrijk.


Hans
Sales Manager

Ik zorg voor de verkoop en communicatie tussen het team en de klanten.


Withley
Allround Signmaker

Als allround signmaker met ruime ervaring heeft de sign wereld geen geheimen voor mij. Ik ben gespecialiseerd in carwrappen.


Matt
Allround Signmaker

Als allround signmaker met ruime ervaring heeft de sign wereld geen geheimen voor mij. Ik ben gespecialiseerd in carwrappen.


Marcel
Accountmanager

Door mijn jarenlange ervaring in de grafische industrie ben ik bij Sign People jouw aanspreekpunt voor alle reclame-uitingen. Samen zoeken we naar de beste oplossingen op grafisch gebied.


Kim
Grafisch ontwerpster

Grafisch design en DTP werkzaamheden behandel ik in de breedste zin van het woord. Elke nieuwe opdracht zie ik als een nieuwe uitdaging.


Jules
Grafisch ontwerper


Dennis
Grafisch ontwerper

Ik krijg een kick als ik de wens van de klant om kan zetten naar een grafisch ontwerp. Uiteraard draai ik mijn hand niet om voor diverse DTP werkzaamheden.